Saturday, November 24, 2012

Mai poti sa mai zici ceva de rau?...:)

Cred ca sunt printre putinii care nu prea au ce sa comenteze despre soacrele lor. Pai, cand iti face mama soacra un portret, acryl pe panza, mai poti sa mai zici ceva de rau? :)

Artist: Eugenia Popa

Sunday, November 4, 2012

Ilina si Cristian - sau cand arta intalneste arta












Doi prieteni dragi, Ilina Schileru, absolventa a UNArte Bucuresti si Cristian Lupes, dirijor. I-am prins  si nu le-am dat drumul pana nu i-am fotografiat. Si totusi, am uitat sa le pun o intrebare, adresata concomitent amandurora: ce culoare are muzica? :)

Saturday, November 3, 2012

Expo Foton si atelier foto la Nocturna Bibliotecii Onestene

     Cand s-a terminat vernisajul expozitiei FOTON din august, doamna Balcanasu ne-a propus ca in toamna, la Nocturna Bibliotecilor, alaturi de multiplele manifestari care vor avea loc, sa participam si noi cu o expozitie de fotografie nocturna. Am dat curs invitatiei, asa ca, desi sub alta forma (din anumite considerente, festivalul national Nocturna Bibliotecilor a devenit Nocturna Bibliotecii Onestene), impreuna cu colegii mei fotografi si, invitand orice iubitor de fotografie care ar dori sa expuna, am organizat o expozitie de fotografie nocturna. In cadrul acestei manifestari am sustinut si un atelier de fotografie nocturna in care am accentuat elemente tehnice si compozitionale caracteristice acestui gen de fotografie. Dat fiind numarul mare de manifestari concomitente si decalajului inerent al acestora, desi am fost nevoit sa reduc timpul disponibil prezentarii, imi doresc ca participantii sa fi inteles ceea ce am propus ca tema de dezbatere, si sa experimenteze poate mai mult cu acest tip de fotografie.
     Multumesc Bibliotecii Municipale "Radu Rosetti" din Onesti pentru tot suportul, doamnei profesoare Balcanasu pentru sprijin si logistica (dumneaei a avut minunata idee pentru panotare), colegilor de grup si participantilor la eveniment.

Fotografii: Georgiana Neagu